Verkoop je schadeauto vandaag nog!

Wil jij je auto makkelijk, snel én bovendien op een veilige manier verkopen? Dat kan wanneer je dit doet via een professioneel verkoopbedrijf! Kijk bijvoorbeeld eens op de website van osw.be. De auto is nog steeds het populairste voertuig in België. Ook tweedehandsauto’s vallen altijd goed in de smaak. Er kunnen veel verschillende redenen zijn waarom je je wagen zou willen verkopen. Misschien wil jij bewuster leven en dus meer bewegen, en neem je voortaan de fiets naar de supermarkt? Of is je tweede auto iets te veel van het goede wegens ruimtegebrek op je oprit. Ook kan het zijn dat je eindelijk je droomauto kan kopen en graag afstand doet van de wagen die je lange tijd trouw gediend heeft. Welke reden je dan ook hebt, online verkoop je veilig en snel je oude auto. Zelfs je schadeauto, want wanneer een bedrijf de bemiddeling voor je doet, vinden zij vaak klanten die ook interesse hebben in schadeauto’s.

Kom in contact met een serieus publiek

Een professioneel verkoopbedrijf plaatst een advertentie van jouw voertuig en brengt jouw oude auto gelijk onder de aandacht van een zeer groot én bovendien ook serieus publiek. Zo ben je ervan verzekerd dat je auto snel verkocht wordt en alle zaken goed geregeld zijn. De website zet alle boden op een rij en zelf kies je met welke koper je in zee gaat. Natuurlijk kun jij hierbij kiezen voor het hoogste bod! Voorkom zelf adverteren en aanrommelen en zet je auto vandaag nog online. Voor je je auto op de website kunt zetten, is het belangrijk dat je de documentatie van je auto op orde hebt. Ook is het handig wanneer je over goede foto’s van je auto beschikt. Op de foto’s moet alles van je auto duidelijk zichtbaar zijn. Ook de eventuele schade en andere gebruikssporen. Je advertentie wordt door de professionals nagekeken voordat je auto op hun website komt te staan. Wel zo fijn, want zo ben jij ervan verzekerd dat alles op orde is en de verkoop snel rond is!

Je schadeauto verkopen

Heb je een oude auto met schade in je schuur staan en wil je je schadeauto verkopen op een snelle en zorgeloze manier? Of is het keuringsattest (bijna) verlopen? Voorkom alle rompslomp met het wegbrengen van je schadewagen en het risico op een eventuele boete wanneer het keuringsbewijs is verlopen. Meld eenvoudig je beschadigde auto aan en ontvang binnen één dag een gegarandeerd en vrijblijvend bod. De uiteindelijke opkoper haalt je auto met schade op en betaalt je ter plaatse. Met een online verkoopbedrijf is alles goed geregeld!