Waarom gebruik maken van Younited?

Je hebt tegenwoordig veel nieuwe dingen op het internet en er is nu ook Younited. Dit is een freelanceplatform en kan heel erg handig zijn voor freelancers, maar ook voor opdrachtgevers. Het is een platform waar opdrachtgevers opdrachten kunnen plaatsen en hier kunnen freelancers zich voor opgeven. Dit is natuurlijk allemaal erg fijn, maar je moet er wel rekening mee houden dat je jezelf moet aanmelden. Maar waarom moet je nu als freelancers een platform zoals Younited gebruiken? Wat zijn de voordelen precies? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Meer opdrachten

Een van de grote voordelen van Younited, is dat er veel meer opdrachten beschikbaar staan. Vooral voor beginnende zzp’ers en freelancers kan het soms heel moeilijk zijn om opdrachten te vinden. Je moet vaak zelf contact opnemen met een onderneming en met dit platform is dit niet nodig. Je kunt jezelf gewoon opgeven voor een opdracht op het platform en op deze manier in contact komen met de onderneming. Dit is natuurlijk perfect als je op zoek bent naar je eerste opdrachten.

Het is namelijk heel erg fijn om een zzp’er of freelancer te zijn. Je kunt namelijk gebruik maken van de zelfstandigenaftrek en dit is in het leven geroepen door de overheid. De overheid wilt de bevolking stimuleren om zzp’er te worden. Je kunt met de zelfstandigenaftrek eenvoudig je fiscale winst verlagen en dat brengt diverse voordelen met zich mee. Je kunt hierdoor lager uit komen met de belasting en dit is voor iedere ondernemer natuurlijk perfect.

 

Ook voor opdrachtgevers kan het soms erg lastig zijn om een zzp’er te vinden. Vandaar dat de meeste platforms zoals Younited helemaal vol staan met opdrachten. Als freelancer kun je hierdoor direct aan de slag en dat is natuurlijk een gigantisch voordeel. Je hoeft bedrijven niet meer zelf te benaderen, al kan dit natuurlijk wel.

Portfolio

Als freelancer is het altijd heel handig om een portfolio te hebben. Met een portfolio kun je jouw toekomstige klanten laten zien wat je allemaal al gedaan hebt. De opdrachtgevers vinden dit erg belangrijk en vragen of kijken hier ook altijd naar. Dit komt doordat ze op deze manier kunnen zien hoeveel ervaring je precies hebt. Je kunt tegenwoordig heel eenvoudig via het internet een digitaal portfolio aanmaken en deze plaatsen op je website. Je kunt hem natuurlijk ook toevoegen aan je portfolio.